201220102009200820072005-2006
 
Priznanja za delo v društvu 2011

 

ČEBULAR Marija in Janez 
vsa leta prisotna in delovna tako na razstavi kakor tudi pri dežurstvu v koči. Stalno se udeležujeta tako nabirk in determinacij če jima le čas dopušča, saj je Janez tudi aktiven v planinskem društvu Polžek kjer je vodič po naših lepih Hribih, in upamo da bo tudi nas popeljal v ta Slovenski raj.
 
HROVAT Marija oziroma Marjana in Tone
za delo tako v gobarskem domu kakor tudi na razstavah, pri postavljanju Marjana pri blagajni Tone pa v dveh funkcijah, redarstvu in v vlogi gasilca.
 
TOMŠIČ Anica in Tone
oba aktivna od samega začetka, tako pri gradnji gobarskega doma kakor tudi na razstavah Anka pri blagajni Tone pa pri kotlih in pri nabiranju dobitkov za srečolov.
 
EKIPA  ZELNIK

mladinska ekipa za mnoge, ki nimate interneta je nepoznana, ali za vse tiste ki niste iz Dobrepolja,  zato si odtipkajne  www.zelnik.net  in izvedeli boste vse kar se v naši Dobrepoljski dolini dogaja in kaj se bo, kaj se dogaja v sosednjih občinah in vaseh, kajti njihove lovke sežejo daleč na okoli. Tudi naše gobarske novice in dogajanja so objavljena še isti dan, zato si vzemite čas in prebirajte eno najbolj aktivno stran v Dobrepolju. Fantje hvala vam.

 
GOSTIŠČE NA VASI

našim članom kar dobro poznan lokal v dolini Krke oziroma Marinči vasi, ki slovi po dobrih pizah in domačih salamah ter klobasah. Njen lastnik Zvone pa ena taka dobra dušca , ki nam vedno pomaga z donatorstvom. Povem vam tole. Ko sem se prvič odpravil nabirat dobitke v njihov lokal in naletel na šefa Zvoneta, mu povedal po kaj sem prišel, mi je dejal, takih imam vsak mesec nekaj, poglej kolk je samo gasilskih društev in ostalih tu v Zagradcu in okolici zdaj pa še gobarji. No pa je le odšel v klet ali kam mi dal steklenico al dve in je blo. Potem za novo leto je sledila naša novoletna čestitka, ki jih Marta pridno pošilja vsem donatorjem. Ko se naslednjič srečamo v lokalu, in mi reče to kmalu po novem letu, pridi ti bom dal dobitke, malo ga začudeno pogledam saj ga sploh še nisem nič prosil, pa mi reče. Posluš prvo društvo ste, ki nam je poslalo novoletno čestitko, zato vas pa spoštujem in tako ohranjamo prijatelske vezi vsa ta leta.

Zvone hvala ti.

 
BREGAR PRIMOŽ  
Razrez lesa in trgovina iz vira pri Krki, ki nam je podporni član in donator od samega začetka oziroma  prve razstave pa vse do danes. Primož hvala in tak ostani še naprej.
 
EROTEX  D.O.O. iz Lipoglava
podjetje, ki se bavi predvsem z tekstilom in delom zaves ter dober donator dobitkov že nekaj let predvsem še po zahvali člana Toneta Tomšiča.  Tako upam da bodo tudi njihove zavese visele enkrat v našem gobarskem domu. Hvala vam.